Hirdetés

Borderlands 2 - csodás Lilith cosplay készült

|

Egy orosz cosplayer keltette életre a Borderlands 2 szirénjét, a megvalósítás pedig gyakorlatilag hibátlan lett.

Hirdetés

Bár a Gearbox ideiglenesen félretette a Borderlands szériát a Battleborn kedvéért, a rajongók nem feledkeztek meg a Vault Hunterek kalandjairól, sőt, sokan a régebbi játékok mellett döntöttek. Így volt egyik legújabb jelmezének témaválasztásakor az orosz cosplayer, SoranoSuzu is.

Az egyébként női és férfi játékkaraktereket is feldolgozó cosplayer a Borderlands 2 egyik NPC-je, Lilith külsejét öltötte magára egy darabig és több más, a játékot alapul vevő rajongóhoz hasonlóan ő is megjelenítette a Gearbox cel-shaded stílusát is. Bár a jelmez részeként készült paróka inkább valószerű hatást kölcsönöz, a tetoválások, a ruha és a smink mind-mind a kézzel rajzolt látványra hasonlítanak hasonlóan a játékhoz. Ha pedig bejöttek a képek, mindenképp nézzétek meg a hölgy DeviantArt oldalát, ahol még néhány rendkívül színvonalas cosplayről találtok fotókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)