Hirdetés

Ingyen meghallgathatod a Civilization VI teljes zenei anyagát

|

A Firaxis hivatalosan is elérhetővé tette a játék teljes soundtrackjét. A sorozat legjobb zenei albumát mindenkinek érdemes végighallgatnia.

Hirdetés

A Civilization VI rengeteg pozitívuma mellett azt is meg kell jegyezni, hogy a zenei aláfestés egyszerűen csodálatos. A sorozat történetének legjobb albumát hozták össze a játékhoz, amit most ti is meghallgathattok teljesen ingyen.

A teljes album fenn van a Civilization hivatalos YouTube csatornáján, egyetlen, hatalmas videóba tömörítve. Mondjuk azt fontos megjegyezni, hogy nem az összes betét van benne (például a főtéma is hiányzik), de nagyjából képet kaphattok a játék hangulatából, ha belehallgattok ebbe az egyébként méretes gyűjteménybe.

Aki rajong a játékzenékért az ne felejtse el, hogy november 26-án lesz a Video Games Live koncert, ahol rengeteg klasszikus dallamot hallhattok élőben. Jegyeket még mindig vásárolhattok az esemény hivatalos weboldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)