Hirdetés

Comic-con 2016 - ígéretes a rajongók által készített Fallout sorozat

|

Te is szívesen látnál egy, a Fallout világában játszódó élőszereplős sorozatot, de a Fallout: Nuka Break nem nyerte el a tetszésedet? Most itt a lehetőség, és ha eddig a minőség hiánya tántorított el a rajongói filmektől, ez esetben ezzel sem lesz probléma.

Hirdetés

Azoknak, akiket teljesen magába szippantott a Fallout poszt-apokaliptikus világa és örömmel fogadnának egy, a Bethesda által létrehozott, játékhoz kötődő tv sorozatot, már nem kell tovább várniuk. A san diegói Comic-Conon debütált a rajongók által készített Fallout: Revelation sorozat pilot epizódja. A fan-made szócska ez esetben senkit ne tévesszen meg, habár semmilyen stúdiói támogatást nem kapott az alkotás, ez cseppet sem érezhető a negyedórás epizód minőségén, a díszlet és a hangulat első osztályú lett, rajongói filmes mércével nézve.

A kisfilmet a Mechanical Cake TV névre hallgató csoport jegyzi és elmondásuk szerint a megjelent rész egy eredetileg három epizódos széria ízelítője. Azok tehát, akik tárt karokkal fogadják az efféle, "lore"-ba illeszkedő filmes alkotásokat, örülhetnek, hiszen biztosan kapunk még két epizódot a Fallout: Revelationből. Egyelőre a sorozat jövőjéről még nem lehet tudni biztosat, de az ilyen minőségi alkotások felvethetik a kérdést, hogy vajon a Fallouthoz hasonlóan nagy rajongói bázissal rendelkező játékok esetében a játék készítőinek nem lenne-e érdemes energiát, esetleg gazdasági támogatást is befektetni az ilyen kisfilmekbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)