Hirdetés

Napi büntetés: így lehet fegyverekkel metált játszani

|

Csodálatos dolgok történnek, ha a Counter-Strike: Global Offensive találkozik a modern progresszív metállal.

Hirdetés

A ritmusjátékok mindig is hatalmas népszerűségnek örvendtek, viszont többnyire ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a zenét műanyag hangszerekkel szólaltatjuk meg. Pedig mennyivel érdekesebb lenne az egész, ha például egy AK-47 adná a talpalávalót?

Pontosan ez történik az alábbi videóban, amely néhány nappal ezelőtt került fel az internetre. A videó lényege, hogy a Counter-Strike: Global Offensive gépfegyvereivel adják elő a Meshuggah legendás dalát a Bleedet. A szám embert próbáló, gépfegyverhez hasonlítható ritmizálása már számtalan lelkes gitáros csuklóját tette tönkre, szóval a párosítás tökéletes.

Ami igazán érdekes, hogy a videót nem más készítette, mint az elektronikus és djent irányzatokat keverő The Algorithm, aki egyébként már önmagában eléggé elborult zenét gyárt és már hazánkban is járt, az A38 hajón. Beszúrok tőle is videót, mert egyébként sprituális élmény, amit csinál.

Nektek hogy tetszik? Melyik a kedvenc videojátékos feldolgozásotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)