Hirdetés

Semmi nem hoz úgy karácsonyi hangulatba, mint a kandallóban ropogó tűz

|

Még akkor is működik, ha fahasábok helyett zombik testrészei égnek. A Dead Rising 4 új promóvideóját simán beraknánk az esti vacsorához.

Hirdetés

Kellemes zene szól, néha felhörög egy zombi, vagy besétál egy fickó egy baseball ütővel, amire karácsonyi égősor van tekerve, és megpiszkálja a tüzet, melyre épp egy újabb testrészt dobott rá. Tökéletes aláfestés lehet ez szenteste.

A Dead Rising 4 karácsony idején játszódik, és ha már a megjelenés is épp hogy, hogy nem decemberre esett, a játék marketingesei nagyon készülnek az ünnepekre. A fenti, 21 perces videóban ugyan nincs gameplay, és talán egy picit többet foglalkoztak vele mint kellett volna, de azért örülünk, hogy elkészült. Akinek nem tetszik, természetesen számos más kandallótüzes videót találhat a neten, és a Last Christmast is meghallgathatja még egyszer. Vagy az All I Want For Christmas is You-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)