Hirdetés

Dead Rising: Endgame - megvan, hogy mikor jön

|

Dátumot kapott a Dead Rising: Watchtower film folytatása, a Dead Rising: Endgame, amely tovább görgeti az előző rész eseményeit.

Hirdetés

Tavaly márciusban mutatkozott be a Dead Rising film, a Dead Rising: Watchtower, méghozzá a Sony stream-szolgáltatásán, a Crackle-ön keresztül. A Capcom úgy ítélte meg, hogy van igény a folytatásra, ezért idén február végén meglepte a rajongókat a Dead Rising: Endgame bejelentésével, amelyet szintén Vancouverben forgattak és ami az előd történetét folytatja. 

A Crackle most megosztotta a Pat Williams (Continuum) által rendezett Dead Rising: Endgame első fotóját, amelyen a négy főszereplő látható: Metcalfe egy Chase Carter nevű riportert játszik, Patrick Sabongui gamerként és zombigyilkosként szórakoztat, Marie Avgeropoulos egy hacker bőrébe bújik, míg Ian Tracey egy Hancock névre hallgató karaktert személyesít meg. A céljuk, hogy az erősen zombikkal fertőzött, karantén alá vont Mission City keleti részében egy titkos kormánykonspiráció után kutassanak, amelynek keretén belül úgy akadályozná meg az állam a zombiapokalipszist, hogy több millió ártatlan civilt mészárolnak le. Hőseink persze ezt nem hagyhatják annyiban. 

A Crackle továbbá bejelentette a Dead Rising: Endgame megjelenési dátumát, amely a tervek szerint június 20. Meg fogjátok majd nézni a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)