Hirdetés

Játékból lopott felvételekkel hirdette a hadsereg a készülő vadászgépet

|

Azzal talán nem sokat foglalkoznának a gamerek, hogy Dél-Korea hadserege új vadászgépet épít, de az már feltűnt, hogy a Battlefield 3 és az Ace Combat felvételeivel próbálták bebizonyítani annak hatékonyságát.

Hirdetés

Nemrég a CNN-t nézve kaphatták fel a játékosok néhány ismerős kép láttán, most pedig egy hivatalos katonai videóban tűntek fel játékokban látott képsorok. Ráadásul a Dél-koreai hadsereg jogsértésére egészen egyértelmű bizonyíték van.

A kérdéses videó, amiben a két engedély nélkül felhasznált videó feltűnik, egy új vadászgép koncepcióját mutatja be nagyjából tíz percben. Ez nagyjából 11 millió forintnyi összegbe került a helyi védelmi minisztériumnak, de később nem kizárt, hogy még magasabbra kúsznak a költségek. Néhány másodpercig ugyanis engedély nélkül használtak két, videojátékokból kölcsönvett jelenetet, az egyiket a Battlefield 3 F-18-as küldetéséből, a másikat pedig az Ace Combat: Assault Horizon egyik traileréből. Ahogy lejjebb egy koreai lap összehasonlító képein is láthatjátok, biztosan nem csak hasonlóságról van szó, hanem egészen minden kétséget kizáróan a két kérdéses videó egy-egy részletét (a hivatalos bemutatóban 6:54-től egymás után láthatjátok őket) nyúlták le a videó készítői.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)