Hirdetés

Guillermo Del Toro durván beszólt a Konaminak

|

Hideo Kojima barátja és munkatársa eddig elég visszafogott volt, de ma az egész Konamit elküldte melegebb éghajlatra.

Hirdetés

Hideo Kojima és a Konami viharos szakítása hatalmas port kavart egy évvel ezelőtt, amikor többen is hangot adtak nemtetszésüknek. Többek közt Norman Reedus is, aki központi szerepet tölt majd be Kojima következő játékában, a Death Strandingben.

Kojima nagyon szoros kapcsolatot ápol a Hellboy-t is jegyzős Guillermo Del Toróval, akivel például együtt dolgoztak a sokat emlegetett PT-n, amit aztán a kiadó törölt is. Eddig nem lehettünk benne biztosak (bár elég valószínű volt), hogy Del Torónak a Death Strandinghez is köze lesz, de miután fel is bukkant a tegnapi trailerben, már biztosra vehetjük a közreműködését.

A trailer bemutatása után Del Toro Twitteren mondta el, hogy szerinte a Silent Hill/PT törlése a legnagyobb hülyeség volt, amit csak csinálhatott a Konami, a kiadót pedig el is küldte oda, ahová oly sokan az elmúlt egy évben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)