Hirdetés

Az Overwatch rendezője tartja a DICE 2017 nyitóbeszédét

|

Jeff Kaplan mellett a 343 Industries, az Insomniac, az Oculus és a Marvel fejesei is előadást tartanak a szakmai díjátadóval egybekötött konferencián.

Hirdetés

Az éves DICE Summit nem csak azért rendkívül érdekes, mert kiderül, melyik játékokat tartják a legjobbnak a játékfejlesztők, hanem mert az itt tartott előadások alkalmával néhány érdekes gondolatot is hallhatunk a szakma nagyágyúitól.

A szervezők nemrég elkezdték felfedni azt is, kik szólalnak majd fel a február végén Las Vegasban megrendezésre kerülő találkozón, amiből az is kiderült, hogy az egyik fő téma a különböző világok építése lesz. Ennek kapcsán a nyitóbeszédet az Overwatch rendezője, Jeff Kaplan tartja majd, aki azt is részletezi, hogyan alkottak egy optimista jövőképet a játék kapcsán. De ott lesz a 343 Industries egyik vezetője, Bonnie Ross is, aki a Halo univerzumának folyamatos építéséről mesél majd. Egy beszélgetés erejéig hallhatjuk majd Ted Price-t, az Insomniac alapítóját is, aki az Oculus tartalomfelelősével, Jason Rubinnal beszél majd a virtuális valóság első nagy évének tanulságairól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)