Hirdetés

Dr. Dre és Franklin áll a Grand Theft Auto Online új küldetéseinek középpontjában

|

Néhány évvel a Grand Theft Auto V eseményei után vesszük fel a fonalat.

Hirdetés

Bár a Grand Theft Auto V már valószínűleg nem kap történetközpontú, egyjátékos DLC-t, a Rockstar Grand Theft Auto Online-ban folytatja a sztorit. A játék következő, december 15-én érkező frissítése, a The Contract főszereplője Franklin Clinton, akit a GTA V egyik főszereplőjeként ismerhetünk meg, és szép birodalmat épített a Union Depository kirablását követően megszerzett pénzből. 

Cége, az F. Clinton and Partner Vinewood gazdag, híres embereinek problémáit hivatott megoldani, ebbe szállhatunk be mi partnerként Lamar közreműködésének köszönhetően.

Hirdetés

A cég első kliense nem más, mint maga Dr. Dre, aki elvesztette a telefonját Cayo Pericóba menet, rajta rengeteg ki nem adott számmal. Feladatunk azt visszaszerezni, de nem elég, hogy szépen kérjük: őrült partikat és az FIB irodáit is meg kell járnunk. Közben persze új dalok is szólnak bőséggel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A következő néhány napban újabb részleteket tudhatunk majd meg, fegyverek és járművek is érkeznek. A Rockstar és Dr. Dre együttműködését egyébként korábban Snoop Dogg spoilerezte el, de november végén is szó esett róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)