Hirdetés

Elhunyt James McCaffrey, Max Payne szinkronhangja

|

A színész, akit utoljára az Alan Wake 2-ben hallhattunk, 65 éves korában halt meg.

Hirdetés

Több mint 30 éve dolgozott filmeken és sorozatokon, például a Ments meg! sorozatban is fontos szerepet játszott, valamint a Szex és New Yorkban és a Jessica Jonesban is feltűnt James McCaffrey, ám a játékosok inkább a Remedy Entertainment játékaiban hallható alakításai miatt ismerhetik. 

Ő volt az, aki 2001-ben Max Payne-t megszólaltatta. Ugyan Sam Lake adta a karakter arcát, az ő erős finn akcentusa és színészi tapasztalatának hiánya miatt az alakításhoz inkább egy profit kértek fel, aki aztán visszatért a Max Payne 2-ben, valamint a Max Payne 3-ban is, utóbbiban már a mozgás rögzítésében is ő segédkezett.

Hirdetés

Mi több, a Remedy más játékain is dolgozott: Alex Casey-t alakította az Alan Wake-ekben, de szerepelt a Controlban is. Emellett a 2008-as Alone in the Darkhoz is hozzájárult, abban a főszereplő Edward Carnbynek kölcsönözte hangját.

Halálát daganatos megbetegedés okozta, pontosabban mielóma multiplex. 65 éves volt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)