Hirdetés

Fallout 4 - elkészítették a Justice League új trailerét

|

A Justice League, avagy az Igazság Ligája Comic-Conos trailerének Fallout 4-ben való újraalkotása annyira tetszetős, hogy még maga Batman is kedvelné.

Hirdetés

Van egy lelkes Fallout 4 rajongónk, UpIsNotJump, aki már sokadik alkalommal lep meg minket egy-egy munkájával. Korábban például az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Daredevil 2. évadának és a The Walking Dead 1. évadának trailerét is elkészítette a Bethesda poszt-apokaliptikus homokozójának stílusában. 

Legutóbb a Warner Bros. Comic-Conos panelje ihlette meg őt, azon belül is a Justice League, avagy Igazság Ligája legelső komolyabb videója, amelyben először láthattuk teljes egészében megelevenedni Cyborgot, Aquamant és Flasht (az a nyúlfarknyi cameo a Batman Superman ellenben nem igazán számít). A tehetséges modder ezúttal ezt a videót gondolta újra a Fallout 4 stílusában a játék modjait felhasználva. Nézzétek meg a végeredményt odafent, igencsak érdekes lett a feldolgozás. 

Ha kíváncsiak vagytok a Justice League trailére, akkor nézzétek meg azt is, akár sokadszorra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)