Hirdetés

Saját Final Fantasy karaktert kapott az egyik popsztár

|

A Square Enix és napjaink egyik népszerű popsztárja együttműködött annak érdekében, hogy utóbbi szerepelhessen az egyik vadonatúj Final Fantasy videojátékban.

Hirdetés

Egyre nagyobb teret hódítanak a mobiljátékok, amit többek között a Pokémon GO és a Super Mario Run sikere is hűen tükröz, ebből a hatalmas piacból pedig nem maradhat ki az egyik legrégibb és legterebélyesebb franchise, a Final Fantasy sem. 

Miközben arra várunk, hogy PC-re is elkészüljön a Final Fantasy XV és hogy a széria atyja bejelentse új projektjét, a Square Enix nem hagyja, hogy megfeledkezzünk a körökre osztott harcrendszerű mobilos spin-offról, a Final Fantasy Brave Exviousről sem. A kiadó a fiatalok körében népszerű énekes- és színésznőnek, a Broadway-en debütált Ariana Grandénak saját karaktert kölcsönöz a játékban, amelyről a popsztár Instagramján lelkendezett az animációkat mutogatva: 

a little peek at DW featured in #FFBEWW 🙈🙈🙈🙈🌌 ♡🐇🐇🐇🐇

Ariana Grande (@arianagrande) által közzétett videó,

A free-to-play szerepjáték már elérhető Androidra és iOS-re is, de korábban a fejlesztőcsapat utalt rá, hogy akár PC-re és konzolokra is megjelenhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)