Hirdetés

Ha van 127 millió forintod, tiéd lehet ez a Final Fantasy XV-ös Audi R8

|

Egy nagyon szép, de még egy Audi R8-hoz képest is nagyon drága autó készült a Final Fantasy XV megjelenése örömére.

Hirdetés

Kicsit költséges marketingfogás egy játékhoz egy egyedi autót készíttetni, de nem a Square Enix az első, aki ezt teszi. A GRID 2-es BAC Mono után itt az Audi R8 Star of Lucis, melynek festését a Final Fantasy XV ihlette.

Egyedi felniket kapott, gyönyörű motívumok díszítik, belül pedig egy 5,2 literes R8 V10 motor muzsikál. Az autó végsebessége 330 km/h, amit itthon nem nagyon lehetne kihasználni, ezt mindenképp vegyétek figyelembe vásárlás előtt. 375000 angol fontért, azaz több mint 127 millió forintért lehet megvenni, és csak ez az egy példány létezik belőle - a hagyományos R8 kb. 40 milliónál indul. November 21-étől lesz kapható. 

Azt nem tudni, játék jár-e hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)