Hirdetés

Egy autókereskedés lenyúlta a Firewatch egy rajzát

|

A Firewatch egy kiváló játék, és ebben nagy szerepet játszik a látvány. Az egyik artwork megtetszett egy amerikai autókereskedésnek is.

Hirdetés

Olly Mossnak köszönhetjük, hogy a Firewatch látványa olyan lett, amilyen. A játék nagyrészt ennek köszönheti a sikerét, a zseniális párbeszédek és végig izgalmas játékmenet már csak amolyan extra emellé.

Egy Ford kereskedés leárazást hirdetett, a promócióhoz pedig a Firewatch grafikáját használták fel. A GameInformer kapcsolatba lépett a szóban fogó kereskedéssel, mely azt a választ adta, hogy a képet egy háttérképekkel foglalkozó oldalról szedték le. Sean Vanaman, a játék egyik fejlesztője kiemelte, ez egy régi artwork, ami a Campo Santo korábbi honlapján kívül sehol máshol nem található meg. 

Az illetéktelen felhasználásból nem lesz per, és nincs sértődés sem. A fejlesztők csak nevettek az egészen, sőt, twitteren hosszasan poénkodtak rajta.

A Panic, a Firewatch társfejlesztője, aki több iOS-es és Mac-es alkalmazást is készít azzal reagált, hogy cserébe poénból Fordokat használt fel hírlevélbe szánt reklámjában, azokat kapcsolta hozzá egy-egy appjához.

Az autókereskedés közben a Fordra mutogat, a Ford meg az autókereskedésre, úgyhogy nem tudjuk, kinek az érdeme a rajz lenyúlása. Talán mindegy is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)