Hirdetés

Forza Horizon 3 - amikor a Drivatar egy elhunyt barátot hoz vissza

|

Nincs benne nagy csavar, sem semmi meglepő, csupán egy játékos osztotta meg a nagyérdeművel, hogyan sikerült a Forza Horizon 3 segítségével egy nemrég elhunyt barátjával újra játszani egy kicsit. Egyedül.

Hirdetés

A napokban jelent meg a Forza Horizon 3, ami szerintünk az idei év egyik legjobb versenyjátéka. Az előző részekhez hasonlóan ebben is szerepel a Drivatar rendszer, aminek segítségével akkor is versenyre kelhetünk ismerősökkel, ha ők éppen nincsenek a játékban.

Így lehetséges az is, hogy a játék egyik rajongója versenyre kelhetett azzal a barátjával, aki két évvel ezelőtt hunyt el. Spartansneverdie a redditen tette közzé a játékkal kapcsolatos különleges élményét:

"Azonnal kihívtam egy versenyre amikor megláttam. Nagyon szürreális volt az egész, teljesen elhittem, hogy megint együtt Xboxozunk. Igazából elég keserédes pillanat volt, de úgy érzem, ez egyel több ok, amiért szeretni lehet ezt a játékot."

A Drivatar rendszer lényege, hogy az adott játékos teljesítménye és vezetési stílusa alapján próbál egy hasonlóan játszó gép ellenfelet létrehozni, így könnyen lehet, hogy akár még rá is ismerünk haverjaink jellemvonásaira, amikor a Drivatar ellen versenyzünk (ezeket a profilokat a széria örökíti tovább, ezért újabb részekben is feltűnnek azok a társak, akikkel már korábban játszottunk). Más játékosok egyébként hasznos tanácsokat is megosztottak a gyászoló gamerrel: ha beállunk egy autó mellé és dudálunk, akkor automatikusan csatlakozik a konvojunkhoz és követni fog minket, így bárhová magunkkal vihetjük.

Arra is érdemes figyelni, hogy ha csatlakozunk egy klubhoz, akkor idővel egyre többet fogunk találkozni a klub tagjaival és kevesebbet haverokkal.

Újra és újra meg tudunk lepődni rajta, hogy a videojátékok mennyire össze tudják hozni az embereket, akár a teret és az időt is leküzdve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)