Hirdetés

Egy fickó egymillió dollárt költött egy mobilos játékra

|

A 45 éves Kevin Lee Co meglopta a céget, ahol dolgozott, és ahelyett, hogy értelmes dolgokat vásárolt volna, inkább elverte a pénzt Game of Warban.

Hirdetés

Nem tudom, ti hogyan költenétek el egymillió dollárt (közel 300 millió forintot), de biztosan van jobb felhasználási módja annál, amit Co választott. Egyáltalán van értelme 1 millió dollárt egy mobilos játékra költeni? Nincs valami határ, aminél több pénzt már nem lehet semmire kiadni?

Mindenesetre Cónak valószínűleg megérte. Az úriember 2008 és 2015 között talicskázta ki a pénzt a Holt vállalattól, összesen 4,8 millió dollárral rövidítette meg munkaadóját. Amit nem a Game of Warra költött, abból luxusautót vett, plasztikai műtétet végeztetett magán, golfklub tagságot vásárolt, új bútorokkal rendezte be lakását, és a San Francisco 49ers, illetve a Sacramento Kings meccseire is szezonbérletet váltott. A napokban bűnösnek vallotta magát, legfeljebb 20 évet kaphat csalásért és pénzmosásért, illetve 750 000 dollár büntetést. Ha sikeresen fellebbez, mindkettő csökkenhet. 

A Game of War egyébként free-to-play játék létére napi szinten hoz egymilliós bevételt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)