Hirdetés

Ezek idén a legjobb gamer halloweeni tökök

|

Big Bosstól a pokémonokon keresztül a Falloutból ismert Vault Boyig rengeteg különböző játékos karakter jelent meg a legjobb halloweeni díszeken.

Hirdetés

Gyakorlatilag egész évben el vagyunk kényeztetve, ugyanis az elképesztően tehetséges gamerek folyamatosan osztják meg a nagyvilággal a jobbnál jobb cosplayeket és más művészeti alkotásokat. Halloweenkor viszont különösen sok kiváló alkotás lát napvilágot néhány hét alatt, ezekből szemezgettünk most.

A kísérteties ünnepre pedig egyre többen készítenek valamilyen, a játékokhoz kapcsolódó dekorációt, az idén rendkívül népszerű Pokémon mellett egy kiváló Lich King-tök és egy hihetetlenül részletes Porót is készített egy League of Legends-rajongó pár. Néhányan egyébként faragás helyett inkább festettek egy-egy tükre, ami például az Angry Birds-karakterek esetében zseniálisan működött.

Láttatok más, menő gamer halloweeni dekorációt? Osszátok meg velünk kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)