Hirdetés

Ha itthon is lenne ilyen bélyeg, soha többé nem küldenénk emailt

|

Manapság nem nagyon küld az ember levelet, de ha mindenhol lehetne ilyen Geraltos bélyeget kapni, valószínűleg többen járnának a postára.

Hirdetés

Lengyelországban Geralt nem egy egyszerű videojáték karakter. Andrzej Sapkowski regényeit hatalmas becsben tartják, és bár a nemzetközi színtéren a CD Projekt RED tette népszerűvé a witcherek világát, északi barátainknál nemcsak a gamerek tudják, ki az a Geralt.

Éppen ezért indított közös projektet a CD Projekt RED és a Poctza Polska, az ország legnagyobb postai szolgáltatásokkal foglalkozó vállalata, melynek keretében 180 ezer Geraltos bélyeget dobnak majd piacra. A bélyegeket már mától be lehet szerezni, így ha valakinek csak ez hiányzik a gyűjteményéből, az siessen, nehogy elkapkodják az összeset. A bélyeg mellé egy erősen limitált boríték is elérhető lesz, ami szintén nagyon mutatós.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)