Hirdetés

Gran Turismo mozi készülhet?

|

Meg nem erősített hírek szerint a Sony Pictures arra készül, hogy a Fifty Shades of Grey producereivel együtt egy Gran Turismo filmet készítsenek.

Hirdetés

Névtelen forrásokra hivatkozva hozta le a TheWrap, hogy Gran Turismo film készülhet, mivel a Sony Pictures már a Fifty Shades of Grey film producereivel (Mike De Luca és Dana Brunetti) tárgyal a projektről.

Azt már tudjuk, hogy a Gran Turismo 6 is igen filmszerű lesz, de hogy egy Gran Turismo mozinak mennyi esélye van a The Fast and the Furious, a Need for Speed és Hot Wheel filmadaptáció mellett, az eléggé kérdéses. A hírek szerint a Sony vezetősége örömmel venné, ha mégis összejöhetne a projekt, ha már sikerült eladni 70 millió darabot a sorozatból, talán lehetne még pénzt csinálni a név segítségével - vélik.

Emlékeztek még Lucas Ordonez autóversenyzó Gran Turismo (illetve hát Sony) kedvcsinálójára? Valami ilyesmi hangulatú filmet azért el tudnék képzelni, még a sztori sem lenne rossz (játékosból igazi versenyző)...

És nektek milyen lenne egy ideális GT mozi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)