Hirdetés

A GTA IV csalásaival kommunikáltak a török puccs kitervelői?

|

Egy török riporter megpróbálta megmagyarázni, hogy a szemetesben talált papírlapra talán az van írva, "életerő és fegyver" és "időjárás", ezek akkor is a puccshoz kötődnek.

Hirdetés

Bizonyára hallottatok róla, hogy júliusban katonák megkísérelték megdönteni Erdogan elnök hatalmát Törökországban. A puccskisérlet sikertelen volt, de okozott némi (nem is kevés) kavarodást.

A híradó még mostanában is foglalkozik vele. Az egyik török csatorna riportere állítólag a szemétben kutatva rátalált egy jegyzetre, amin szerinte titkos kódok voltak láthatók, melyeket a puccsban résztvevők használtak kommunikációra.

Csak az a probléma, hogy mint az a papírlapon is szerepel, ezek igazából a GTA IV konzolos csalásai. 

Az I-essel jelölt az életerő és a fegyver, a II-es az életerő és a páncél, de alatta több is látható. A hölgy próbálta belemagyarázni, hogy ez azért valahogy mégiscsak titkos kód.

Ha a szüleimnél leszek, meg is próbálom megkeresni az én cheat kódokkal és játékokhoz kapcsolódó jegyzetekkel teli noteszeimet, de semmiképp nem fogom kidobni Törökországban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)