Hirdetés

Grand Theft Auto V - a Google önvezető autója itt nem működne

|

A való életben még jól is elsülhet ez a technológia, de inkább ne ültessük ezt át Los Santosra. Még baj lesz belőle.

Hirdetés

pizzaforbreakfast nevű YouTuber összehozott egy videót, amiben megmutatja milyen lenne az, ha a Google önvezető technológiáját a Grand Theft Auto V járgányaiba is beszerelnék. Az eredmény nem túl szép. De hát a maró gúny eddig sem volt mentes a játéktól, miért pont a felhasználói legyenek kedvesek?

Szóval nézzétek meg a fenti videót, amelyben az autók legurulnak az útról, nekimennek egymásnak, átalakítják a szalagkorlátokat és szétkapják a várost.

Mennyire jó, hogy a való életben azért ennél szebben alakultak az első tesztek, és a cég már a Chryslerrel tárgyal, hogy beépíthessék a technológiát a lehető legtöbb járgányba.

Egyébként nem bánnánk, ha valaki csinálna egy modot ebből is. Annyi kiváló apróság készült már a GTA V-höz, kizárt, hogy ezt ne tudnák megoldani a lelkes rajongók. Az önvezető autóversenyt azonnal kipróbálnánk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)