Hirdetés

Még mindig nem törölték a Halo tévésorozatot

|

A bejelentése óta nem sokat hallottunk a Steven Spielberg közreműködésével készülő élőszereplős Halo sorozatról és most sem dúskálunk éppen az infókban. De legalább annyit tudunk, hogy még nem halott a projekt.

Hirdetés

Bár az utóbbi hónapokban egyre több játék filmes, vagy sorozatformában történő feldolgozásáról értesülhettünk, a Call of Dutytól és a Battlefieldtől a Life is Strange-en keresztül egészen a Detective Pikachu-ig. Egy már rég beharangozott szériáról viszont még mindig nem tudunk semmit.

A Microsoft még 2013-ban, a játékokon kívüli Xbox-tartalmak iránti lelkesedése csúcspontján leplezte le, hogy a Forward Unto Dawn után ismét élőszereplős Halo-sorozatot forgatnának, méghozzá Steven Spielberggel közösen. Ugyan azóta egy teljesen más projekt, a Halo: Nightfall megvalósult, ezt a vállalkozást síri csend övezte. Az amerikai IGN egyik szerkesztőjét viszont erre a sorozatra emlékezte Phil Spencer egyik Twitter-üzenete, így gyorsan rá is kérdezett az Xbox-főnöknél, hogy áll a Showtime-mal való közös munka. Spencer csupán egy szóban ("Él.") cáfolta, hogy a projekt halott volna, így sok újdonságot nem tudtunk meg azon túl, hogy még érdemes reménykedni.

Ti mit látnátok legszívesebben az élőszereplős Halo sorozatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)