Hirdetés

Harambe újabb játékban él tovább

|

Ha azt hittétek, már semmi nem tartja életben a mémet, akkor tévedtetek, az internet továbbra is imádja Harambét.

Hirdetés

Szinte lehetetlen megjósolni, hogy az internet folyton az újdonságokat kereső népének figyelmét mi tudja hosszú távon is lekötni, de úgy tűnik, a Harambéval kapcsolatos mémet nem tudják elengedni. Korábban egy verekedős játékba is bekerült játszható karakterként, most pedig egy sportpályán tűnt fel a net népének kedvenc gorillája.

Egy mod segítségével az NBA 2K16 virtuális pályáin válhatunk a kosárlabda királyaivá Harambe segítségével, aki pont ugyanúgy ünnepel csapattársaival egy-egy hárompontos után, mint az átlag játékosok. A valahol nagyon furcsa modról a Bleacher Report készítette az alábbi, hol nagyon vicces, hol elég fura videót, de azt sajnos nem osztották meg velünk, honnan tölthetjük le a megfelelő részekkel kiegészített karaktermodellt. Mert ahogy láthatjátok, ha jó helyen állítjátok meg a videót, néha kilóg Harambe arca mögül az alapját képező emberi modell, ami elég ijesztő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)