Hirdetés

Hírként adta le a híradó a Medal of Honor játékmenetét

|

Az iráni televízió híradója szerint a bemutatott videóban 6 terroristát lőttek le 2 perc alatt. Mondjuk az senkinek sem tűnt fel, hogy egy játékból származik az anyag.

Hirdetés

Nem szívesen lennék annak a kollégának a helyében, aki a lenti videót hiteles, katonai felvételként adta le. Az iráni helyi televízióban lement egy 2 perces Medal of Honor gameplay anyag, amit úgy adtak elő, mint egy valódi mesterlövész munkáját.

A dolog cukisága, hogy több iráni csatorna is átvette az anyagot. Eredetileg brutális csatatéri felvételként adták tovább a videót, aztán a Gizmodo kollégáinak feltűnt, hogy ismerős az anyag. A 2010-es Medal of Honor mondjuk nem volt egy kimondottan emlékezetes játék, ezért nézzétek is meg először a cselekmény eredeti verzióját:

Most jöjjön az a verzió, ami a híradóban ment le:

A médiában nem ez volt az első eset, hogy egy videojáték csúszott be a híradóba, emlékezzünk csak a Metal Gear Solid 5, vagy éppen a BioShock Infinite sztorikra. Sőt, hazánkban az egyik legparádésabb tévés jelenet az volt, amikor Puzsér Róbert egy reggeli adásban percekig beszélt az új Batman filmről kritikusként, miközben az Arkham City képsorai mentek a háttérben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)