Hirdetés

Jack Reacher: Never Stop Punching - püfölj te is Tom Cruise-zal!

|

Jack Reacher ősszel visszatér a mozikba egy újabb akciófilmmel, ennek alkalmából pedig készült egy kísérő játék is, amelyben retro stílusban intézhetjük el főhősünkkel a rosszfiúkat.

Hirdetés

Tom Cruise nem ismeri a pihenés szót. A Jack Reacher után összehozta a Feledés és A holnap határa sci-fiket, majd kémkedett kicsit a Mission: Impossible - Titkos nemzettel és mielőtt bemutatkozna az új Múmia filmben, valamint elkezdené forgatni a Mission: Impossible 6-ot, még újfent Jack Reacher bőrébe bújt egy kicsit a Nincs visszaút alcímű folytatásban. 

Edward Zwick (Szükségállapot, Az utolsó szamuráj, Véres gyémánt, Ellenállók) rendezése október 20-án kerül a hazai mozikba, addig bőven van idő és lehetőség kipróbálni az akciófilmhez készített, retro stílusú játékot, a Jack Reacher: Never Stop Punchingot, amely egyszerű és ismerős játékmenettel bír:

A jópofa kis platformer böngészőből és Android eszközökön egyaránt játszható a linkekre kattintva, természetesen teljesen ingyen. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)