Hirdetés

Az új játékokból merít ihletet a Tomb Raider reboot rendezője

|

Készül a következő Tomb Raider film, és mivel az utóbbi két játék olyan jól sikerült, lehet, hogy már az új Larát fogjuk látni benne.

Hirdetés

Amikor az előző évtizedben elkészültek Angelina Jolie főszereplésével a Tomb Raider filmek, akkor rengeteg rajongó elvesztette a hitét abban, hogy valaha is készül majd egy igazán jó film Lara Crofttal a főszerepben. Azonban a legutóbbi játékok hatalmas sikerén felbuzdulva a Square Enix úgy látja, hogy talán van értelme újra próbálkozni.

Tavaly novemberben a Warner Bros. felkérte Roar Uthaug norvég rendezőt, hogy készítsen egy új Tomb Raider filmet, és habár most el van foglalva a The Wave című film megjelenésével, egy interjúban azért elárult pár részletet arról, hogy hogyan képzeli el Lara visszatérését. A rendező elmondása szerint sokat merítenek majd a 2013-as játékból, melynek nagy előnye, hogy milyen emberinek ábrázolta a karaktert: "A filmváltozatban is mindenképp szeretnénk elérni, hogy Lara Croftot a lehető legemberibbnek ábrázoljuk. Egy olyan karaktert akarunk létrehozni, akivel képes azonosulni a közönség."

Az interjúból az is kiderül, hogy Uthaug már az első rész 1996-os megjelenése óta nagy rajongója a sorozatnak, ezért is annyira izgatott amiatt, hogy dolgozhat ezen a filmen: "Mindig is nagy rajongója voltam az erős női karaktereknek. Minden filmemben igyekszem ilyen karaktereket bemutatni."

Sajnos a filmnek még nincsen megjelenési dátuma, de azért jó látni, hogy egy olyan ember dolgozik rajta, aki tényleg szeretné a lehető legtöbbet kihozni a koncepcióból. Ti mit gondoltok? Mi kell egy igazán jó Tomb Raider filmhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)