Hirdetés

Jön az új Mortal Kombat film!

|

Új producer csatlakozott a stábhoz, így megkezdődhetnek a New Line Cinema Mortal Kombat filmjének munkálatai. Mióta is várunk erre?

Hirdetés

Utoljára a '90-es évek végén kaptunk egész estés Mortal Kombat filmet, pedig az interneten terjedő rajongói alkotások bebizonyították, hogy bizony lenne igény egy minőségi rebootra. Úgy látszik, most ezt is megkapjuk.

A stúdió most szerződtette James Wan-t, aki producerként felügyeli majd a munkát. Arra nem sok esély van, hogy a rendezést is elvállalja, hiszen két filmje is pörög épp, de a Furious 7-tel a háta mögött jó választásnak tűnik. A forgatókönyvért az az Oren Uziel felelős, aki a Mortal Kombat: Rebirth-t (ez indította útjára a Mortal Kombat: Legacy websorozatot) is írta.

A történet egy látszólag ártalmatlan fickóról szól majd, aki egyszer csak belecsöppen a világok közti háborúba, majd megbízzák, hogy nyerje meg a Mortal Kombatot és mentse meg a Földet. Hogy egy teljesen új karaktert alkotnak-e a szerepre, vagy valamelyik ismert bunyós lesz az, azt egyelőre nem tudjuk.

Örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)