Hirdetés

Just Cause film - Halálos Iramban-szerű akcióra számíthatunk

|

Egy ideje már nem hallottunk a Just Cause filmről, viszont a producer ma elárult egyet s mást róla. Félünk.

Hirdetés

Persze az, hogy jó lehet, egy nagyon optimista feltételezés. Egy dolog, hogy játék alapján készül, de ugyanaz az Adrian Askarieh készíti, aki a csodálatos Hitman: A 47-es ügynököt is.

Szintén nem sok jót sejtet, amit a sztorival kapcsolatban mondott: "A Just Cause 3 sztorija fantasztikus. Rico visszatér szülőhelyére, Medicibe, ahol meggyilkolták a családját. Visszamegy, és azt csinálja, amihez a legjobban ér: szétszedi az ottani rezsimet." Ezt a sztorit fantasztikusnak nevezni azért talán egy kicsit túlzás. Elmondta még, hogy az akció mennyiségének tekintetében simán egy szinten van a Halálos irammal, és hogy még nem tudja, mikor kezdik a forgatást, de ha a Hitman: A 47-es ügynök jól teljesít, hamar belevághatnak. A legfrissebb adatok szerint egyébként már 63,2 millió dollárnyi bevételt termelt, elkészítése viszont csak 35 millióba került.

Askarieh arról álmodik, hogy egyszer lesz egy filmes univerzum, amiben összeér a Just Cause, a Hitman és Lara Croft világa, és melynek múltjában a Thief, jövőjében a Deus Ex játszódik. A jogok - a Tomb Raider kivételével - nála vannak. Legyünk optimisták, akárhogy is nincs könnyű dolgunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)