Hirdetés

A BioShock atyja interaktív filmet rendez

|

Ken Levine miután elszakadt a BioShock sorozattól, új kalandok után nézett. Így keveredett bele egy Alkonyzóna interaktív film munkálataiba is.

Hirdetés

Ken Levine továbbra is a rendkívül rejtélyes játékán dolgozik a Take-Two-val, de nem ez az egyetlen kreatív vállalkozás, amivel manapság foglalkozni szeretne a BioShock széria atyja. Bejelentette, hogy egy interaktív filmen is dolgozik, méghozzá az 1959-es sci-fi sorozat, az Alkonyzóna alapján.

Ebben egy - nem túl meglepő módon - interaktív filmekkel foglalkozó céggel társult, akiknek egy másik nagyon érdekes projektje is van, amin Sam Barlow-val, a Her Story alkotójával tevékenykednek a Háborús játékok alapján.

Levine, aki nem csak a film rendezője, de írója is lesz, elmondta, hogy az interaktív elemek részben abban segítenek majd, hogy együttérezzünk a főszereplővel, de egyelőre több részletet nem árulhatott el, elmondása szerint a spoilerveszély miatt. Azt viszont határozottan leszögezte, hogy az Alkonyzóna munkálatait nem a készülő játéka kárára vállalta el, az interaktív film mindenképpen csak egy mellékprojekt marad.

Mit gondoltok, jól sikerül majd az interaktív mozi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)