Hirdetés

Készül a Thief film

|

Hollywood egy újabb játéksorozatra tette rá a mohó mancsait. Film készül a Thiefből.

Hirdetés

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig fázom a játékokból készült filmektől. Nem azt mondom, hogy ne láttam volna jó próbálkozást, de nem emlékszem, hogy láttam volna jó próbálkozást.

A Tracking Board számolt be a hírről, miszerint a Vertigo és a Prime Univers szerelemgyerekeként készül a Thief film, aminek a producerei, Adrian Askarieh és Rox Lee a Deus Ex mozit is csinálják, illetve az utóbbi felelős az 500 millió dollárt kitermelő The Lego Movie-ért. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy vajon a franchise melyik szeletkéjét is szeretnék feldolgozni, de az eredeti beszámolóban az 1999-es megjelenést említették, aminek talán egy kicsit jobban örülnek a sorozat rajongói. Bár nekünk a legújabb Thief is tetszett

Egyelőre sem a rendezőről, sem a színészekről nem tudunk bővebbet, de ha hallunk valamit, azonnal továbbadjuk. Ti mit gondoltok? Kellenek ezek az adaptációk? Láttatok már jót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)