Hirdetés

Kingsglaive: Final Fantasy XV - új traileren a sztorit megalapozó film

|

A Final Fantasy XV-öt nagyon komolyan veszi a Square Enix, minek részeként lesz egy egész estés animációs film is. Ehhez futott be egy akciódús új előzetes.

Hirdetés

Final Fantasy XV-tel játszva csupán a játékbeli híradásokból értesülünk majd a békekötés álcája alatt végrehajtott invázióról, amit a Nifleheim birodalom indít Lucis ellen, de a játék mellett érkező egyéb produktumok ezeket az eseményeket is közelről bemutatják. Erre a sztoriszálra koncentrál a Kingsglaive: Final Fantasy XV.

Így természetesen az egész estés CGI film legújabb előzetesében is bőven akad akció, illetve a filmhez leigazolt nagynevű szinkronszínészek előadásából is kapunk egy kis ízelítőt. Ahogy azt a trailerben is kiemelték a készítők, Lena Headey alakítja majd Noctis menyasszonyát, Lunafreyát, Sean Bean kölcsönzi az idős király Regis hangját, míg Aaron Pault hallhatjuk az ő elit alakulatát, a címadó Kingsglaive-et vezető Nyx szerepében. Bár a film úgy tűnik, csak Amerikában lesz látható a mozikban, a Deluxe kiadásban megkaphatjuk Blu-Rayen, így mi sem maradunk le róla.

Nektek eddig hogy tetszik a legújabb Final Fantasy-univerzum?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)