Hirdetés

Kingsglaive: Final Fantasy XV - nézd meg az első 12 percet

|

Bár a Final Fantasy XV megjelenése egészen novemberig csúszott, addig is bőven lesz majd mivel elütni az időnket, például itt van a gyönyörű Kingsglaive animációs film.

Hirdetés

Korábban már mutattunk egy ütős előzetest a Kingsglaive: Final Fantasy XV egész estés animációs filmből, ami a legújabb Final Fantasy játék fő konfliktusának hátterét tárja fel előttünk. Most a film legelejét is megnézhetitek.

A Sony Pictures Entertainment ugyanis megosztotta a Kingsglaive első 12 percét, ezt tudjátok fentebb ti is meglesni. A film olyan neves szinkronhangokat sorakoztat fel mint Sean Bean, Aaron Paul és Lena Headey. Digitális platformokon augusztus 30-án válik elérhetővé a Kingsglaive: Final Fantasy XV, a Blu-ray verzió pedig október 4-én érkezik. Hazai megjelenésről egyelőre sajnos még nincs hír. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)