Hirdetés

Játék még nincs, de Kojima póló máris kapható

|

Bár még valószínűleg rengeteget kell várnunk, míg kipróbálhatjuk az új Kojima Productions első játékát, de a stúdió hivatalosan is megkezdte működését, és a merchandising máris beindult.

Hirdetés

Miután nemrég hivatalossá vált, hogy a Hideo Kojima és a Konami (és így a Metal Gear-széria is) külön utakon folytatják, a legendás dizájner és csapata nagy erőkkel dolgozik rajta, hogy elindulhasson az új stúdió. Bár a Konamiról nem szeretnének beszélni és a több hamis fiók ellenére sem indítanak hivatalos Twitter-oldalt sem, azért van látható jele a cég működésének.

Elindult ugyanis az újjászületett Kojima Productions hivatalos üzlete, ahol már most megrendelhetünk egy csomagot, amiben az új logóval ellátott cuccokat találunk. Ebben nem csak egy póló, hanem néhány matrica, kitűző, és egy fém kávés pohár is helyet kapott, nagyjából 15 ezer forintnak megfelelő japán jenért cserébe. Az új logót egyébként látszólag imádják a rajongók, hiszen Kojima felhívása óta csak úgy záporoznak a rajongói alkotások, amiken a páncélt viselő látható csontváz-lovag látható.

Nektek hogy tetszik az új Kojima dizájn?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)