Hirdetés

Különleges ajándékot kapott a srác, aki a PS4-et és a PS4 Prót is elsőként vette meg

|

Joey Chiu a PlayStation 4 és a PlayStation 4 Pro megjelenésénél is elől állt a sorban, és ezt a Sony egy csak neki szóló jutalommal honorálta.

Hirdetés

Új termékek, főleg konzolok és okostelefonok vagy videojátékok megjelenésekor előfordul, hogy fanatikus rajongók hosszú, tömött sorokban, olykor sátrakkal és kempingszékekkel táboroznak az üzletek előtt órákon át, hogy elsők között vehessék át saját példányaikat, és a lehető leghamarabb letéphessék a csomagolást. 

Idén ezt a koronavírus nem engedi, így mindenki inkább otthon várja a csomagokat, vagy szimplán nyitás után sétál be az üzletekbe. Joey Chiunak viszont nem kellett megmozdulnia, hogy legyen egy saját PlayStation 5-je.

Hirdetés

Az amerikában született kínai srác az előző generációban kétszer is elsőként vette át új PlayStation konzolját, ezért a Sony egy különleges plakett kíséretében juttatta el hozzá az új gépet, napokkal annak megjelenése előtt. Örömét egy tweettel fejezte ki.

Mi kénytelenek leszünk november 19-éig (vagy még tovább) várni, de kinek mi. A szerkesztőségi gép legalább jó ideje megjött, teszteltük is a Marvel's Spider-Man: Miles Morales és az Astro's Playroom segítségével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)