Hirdetés

LEGO Life - közösségi oldal készült gyerekeknek

|

Egy olyan közösségi alkalmazás a LEGO Life, ahol a 13 éven aluliak oszthatják meg a világgal alkotásaikat.

Hirdetés

A Facebook, Twitter, Instagram és hasonló felületek mókásak ugyan, de nem feltétlenül tesznek jót a gyerkőcöknek. Ezt a problémát igyekszik orvosolni most a LEGO Life, ami egy kifejezetten LEGO alkotások megosztására szolgáló, gyerekbarát közösségi háló.

A felhasználók csak véletlenszerűen választott szavakból összerakott felhasználói neveket használhatnak, avatárként LEGO fejeket rakhatnak össze, és a megosztott tartalmakra csak előre megadott szövegekkel, illetve LEGO emojikkal lehet.

A feltöltött képeket egy okos rendszer szűri. A tartalmat komolyan moderálják, és nem csak az automatika ellenőrzi őket, hanem valódi LEGO alkalmazottak is átnéznek mindent. A gyerekek biztonsága volt az elsődleges cél a rendszer felépítésekor.

A LEGO rajongók kapnak előre megadott feladatokat, hogy beindítsák az alkotást, de bármilyen saját munkát fel lehet tölteni. Reklámok sem lesznek a hálózaton, kivéve persze a LEGO saját hirdetéseit, de hát furcsa is lenne, ha itt nem tolnák saját magukat orrba-szájba.

Mielőtt mohón beregisztrálnánk, sajnos annyi rossz hír van, hogy a rendszer egyelőre csak az Amerikai Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Dániában, Ausztriában, és Svájcban érhető el. Reméljük hamarosan bővül, mert az ötlet nem rossz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)