Hirdetés

Valaki kiszúrta, hogy a Madden NFL 17-ben rossz irányból süt a Nap

|

Az Electronic Arts a legtöbb dolgot jól összehozta az idei Madden NFL-ben, csak épp a Nap helyzetét nem sikerült jól belőni. Az ugyanis nem Nyugaton nyugszik a játékban.

Hirdetés

Ez most kicsit olyan, mint a játékos, aki azt szúrta ki, hogy a Dying Light városában nem kéne működnie az elektromos rendszernek.

Egy Eloy nevű Madden NFL játékos (aki egyébként már húsz éve játszik a sorozat részeivel) a Kotakunak küldött egy levelet, melyben részletezte, hogyan szúrta el a Nap elhelyezkedését az EA. A Los Angeles Memorial Coliseum stadionban nyugat-kelet irányban van a két endzone, az ülések pedig az északi, a nyugati és a déli oldalánál helyezkednek el. Keleten jellegzetes boltívek vannak.

Az alábbi képen látható, ahogy a boltívek felett csillog a Nap. Ezzel az a baj, hogy a meccs késő délután játszódik, így az égitest nem lehet a stadion keleti részénél, nyugaton kellene feltűnnie. 

Ezután összegyűjtötte, hol nem stimmel még, és két további problémás stadiont talált.

Az EA megígérte, a jövőben kijavítja ezt a problémát, és a további Madden játékokban már nem követi el a hibát. 

"Addig is reméljük, a játékosoknak tetszik, hogy betekintést nyerhetnek abba, milyen lenne, ha a Föld a másik irányba forogna."

- tette hozzá a kiadó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)