Hirdetés

Így lett pár go-kartból a valóságban is működő Mario Kart

|

Néhány egyetemista úgy döntött, tökéletes iskolai projekt két go-kart módosítása, hogy a valóságban is játszható Mario Kartot építsenek.

Hirdetés

A Colorado State egyetem diákjai nem ijedtek meg egy elsőre komolyabbnak tűnő feladattól sem, ugyanis egyik iskolai projektjük keretein belül a Mario Karthoz nagyon hasonló játékot készítettek. A két valódi go-kartot úgy szerelték fel, hogy véletlenszerű powerupokat vehessenek fel velük és különleges fegyverekkel keresztbe is tehessenek egymásnak.

A Junkyard Battle Racers névre keresztelt játékban a pályára szerelt kartonlapok felett kell áthajtania egy versenyzőnek, hogy a go-kartokra szerelt számítógép egy véletlenszerű képességet sorsoljon nekik. Ennek az eredményét a kormányon található kijelzőn mutatja meg, de egy hang is a fülükre mondja, hogy ne kelljen feltétlenül levenniük a szemüket az útról. A valós Mario Kartban gyorsítás, egy pajzs, vagy két fegyver egyike ütheti a versenyzők markát, amiket az infravörös pisztolyokkal lőhetnek ki.

Az EMP képesség hatására 15 másodpercre teljesen elveszíti a motort a kilőtt ellenfél, de az igazi meglepetést a halálsugár okozza, ami az utasításunk ellenére is lefékezheti alattunk a go-kartot. Amint a fenti videón láthatjátok, azért olyan őrült sebességgel nem száguldoznak a Junkyard Battle Racers versenyzői, de így is nagyon szórakoztatónak tűnik a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)