Hirdetés

Mass Effect film - egyszerre jön a Warcraft mozival?

|

Egy gyenge lábakon álló, mégsem lehetetlen pletyka szerint a Mass Effect film két év múlva kerül a mozikba.

Hirdetés

Azon kívül, hogy Casey Hudson szerint készül, azon túl, hogy az újonc, de Mass Effect fan Morgan Davis Foehl felel a forgatókönyvért és hogy Shepard férfi változata szerepel majd benne, szinte semmit nem tudunk a Mass Effect film kapcsán. Talán a premier dátumát mégis. 

A The Hollywood Reporter ugyanis azt mondja, hogy a Universal 2016. november 4-ére tűzte ki egy titokzatos film megjelenését, amely nem remake vagy folytatás, hanem egy már meglévő szellemi tulajdonon alapul, tehát adaptáció. A leírást természetesen bármilyen projektre ráilleszthetnénk, ugyanakkor az ismeretlen alkotás társfinanszírozást az a Legendary Pictures látja el, aki többek között a Mass Effect mozi megfilmesítéséért is felel.

Noha konkrét bizonyítékok nincsenek rá, hogy valóban a Mass Effect költözhet 2016. végén a vásznakra, de van rá esély. A Legendary áll egyébként a Duncan Jones rendezésében készülő Warcraft filmadaptáció mögött is, ami szintén 2016-ban várható.

Ti kit látnátok legszívesebben Shepard szerepében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)