Hirdetés

Megjelent a TheVR 10 évét feldolgozó dokumentumfilm, éppen rommá nézik a YouTube-on

|

Ahogy azt sejteni lehetett, hatalmas az érdeklődés TheVR Pisti és Jani saját ünnepi dokumentumfilmjére.

Hirdetés

Szeptember elején mi is beszámoltunk arról, hogy a TheVR csapata egy saját dokumentumfilmmel fogja megünnepelni ezt a kerek évfordulót. Nyilván egy ilyen visszatekintés nem két perc vagy két óra alatt készül el, szóval várni kellett egy keveset a publikálásra. Most viszont eljött a sokak által várt pillant, a TheVR hivatalos YouTube-csatornáján elérhetővé vált a srácok munkásságának első tíz évét feldolgozó dokumentumfilm.

Vannak ingadozóbbnak tekinthető hónapjaik (kinek nem), de az azért bátran kijelenthető, hogy a TheVR szinte kirobbanthatatlan a havi Twitch-nézettségi toplisták első helyéről, nézett óraszámban közel lehetetlen megszorongatni őket. Így pedig nem is csoda, hogy bár csak tegnap éjszaka óta vethették rá magukat a rajongók a videóra, jelen sorok írásának pillanatában már több mint 200 ezren nézték meg a THEVR10 dokumentumfilmet. 

Hirdetés

Nekünk különösen megdobogtatta szívünket az is, hogy a videóban felbukkan az a 2015-ös PlayIT beszélgetés is, ahol még anno mazur kérdezte a srácokat többek között jövőbeli terveikről is. Érdemes visszanézni ezt az anyagot is annak tükrében, hogy az akkori tervek időközben az évek során hogyan váltak valósággá. 

A dokumentumfilm elkészítésében egyébként "minőségellenőr és mindenes" pozícióban az a Duszka Péter is segített, akivel az Átjáróház című magyar film VFX trükkjei kapcsán mi is beszélgettünk tavaly decemberben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)