Hirdetés

Hogyan került be a Metal Gear Solid 5 egy orosz híradóba?

|

Persze nem a játékról volt szó, de az új Metal Gear Solid annyira komoly lesz, hogy Oroszországban már a nézőket is lehet riogatni a képsoraival.

Hirdetés

Habár a Metal Gear Solid sorozatnak mindig is megvolt a maga elég sajátos humora, a sorozat mindig is nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy komoly témákkal is foglalkozzon és ne tegyen kompromisszumokat a megfelelő drámai hatás érdekében. Erre figyelhetett fel az orosz média is, ugyanis egy helyi hírműsor a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain egyik jelenetét használta, miközben éppen a gyerekkatonákról volt szó.

A Russia Today adásában egy 24 perces szegmensben tűnt fel a kép, amikor is Emmanual Jal volt a a műsor interjúalanya. Jal egy hip-hop zenész, aki gyerekkorában katonaként szolgált Szudánban. Az interjú közben a The Phantom Pain egyik jelenetéből helyeztek el egy képet a háttérben, annak ellenére, hogy ez nem egy valós reprezentációja egy igenis valós problémának. Persze előfordulhat, hogy csak van egy Metal Gear rajongó a stábban, ki tudja (arra emlékeztek, amikor a Fox News a Bioshock Infinite logóját használta, kicsit olyasmi az élmény)


News Station Uses Metal Gear Solid V Pic for... by AllGamesBeta

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)