Hirdetés

Itt a Metroid rajongói film, amire mindig is vágytunk

|

Imádjuk a rajongói filmeket és a Metroidot is, úgyhogy a kettő találkozása azonnal megdobogtatta a szívünket.

Hirdetés

Amikor a kedvenc játékaimat élőszereplős formában láthatom viszont, az mindig örömmel tölti meg a szívemet, és nincs ez másként a Metroid esetében sem, amelyet most néhány rajongó vitt vászonra.

A Metroid: The Sky Calls címre keresztelt alkotást a Rainfall Films hozta tető alá, a rendezői székbe pedig a The Ore-t is jegyző Sam Balcomb ülhetett be. A film két főszereplője is állt már kamera előtt a Nerdist műsorvezetőnője, Jessica Chobot mellett ugyanis a Halo 5-ön is dolgozó America Young szerepelnek a 12 perces filmben.

A klasszikus Nintendo franchise feldolgozásánáől az alkotók nem a modern vonalat erőltették, inkább visszanyúltak a kezdetekhez, és a 60-70-es évek hangulatát próbálták visszaadni. Olyan filmek nyomdokain indultak el, mint az Alien, a Solaris vagy a 2001, vagyis azok a sci-fik, amelyek az 1986-os Metroidot is inspirálták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)