Hirdetés

A Nintendo filmadaptációkat fontolgat

|

Biztosan sok rajongó szeretne minőségi filmet látni a The Legend of Zelda vagy a Super Mario Bros. alapján - és a Nintendo közismert játéktervezője nyitott is az adaptációkra.

Hirdetés

A játékipar egyre jobban nyit Hollywood felé, elvégre már a célegyenesben üdvözölhetünk olyan adaptációkat, mint az Assassin's Creed és a Warcraft, de többek között készül már az Uncharted, a Minecraft és a Splinter Cell mozi is. Korábban már pletykálták, hogy a Nintendo is elmozdulna a filmadaptációk irányába a The Legend of Zelda vagy éppen a Super Mario Bros. kapcsán, de a kiadó cáfolta a híreszteléseket. Most azonban mintha megváltozott volna a helyzet. 

A Nintendo egyik legismertebb játéktervezője, Shigeru Miyamoto a Fortune magazinnak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy már többször is kaptak ajánlatot a filmváltozatokkal kapcsolatban: "Az évek során számos ember megkeresett minket azzal, hogy 'Miért nem csinálunk filmet közösen?' vagy 'Ti csináljátok a játékot, mi a filmet és ugyanakkor kiadjuk a kettőt'. Én mindig is úgy éreztem, hogy a videojáték egy interaktív médium, míg a film passzív médium és a kettő teljesen mást jelent." - mondta Miyamoto, majd kitért a Nintendo felismerésére is: "Ahogy szélesebb értelemben is megnézzük, hogy mi a Nintendo szerepe a szórakoztatóiparban, kezdünk egyre többet töprengeni rajta, hogyan illeszkedhetne mindez a filmekhez és erősen gondolkozunk azon, hogy a jövőben ilyen dolgokkal is foglalkozzunk."

Az Adam Sandler féle Pixelben egyébként több Nintendo karakter is megfordul, de egyáltalán nem voltunk a minőségtől elájulva. Ti mit gondoltok Miyamoto válaszáról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)