Hirdetés

Napi büntetés: valaki 100 dollárért árul egy üveg vizet, amit a Nintendo Switch eseményen kapott

|

A sajtóeseményeken általában mindenféle apróságokat osztogatnak, amik, mivel exkluzív relikviákról van szó, egy gyűjtőnek sokat érhetnek. Néhányan úgy gondolják, bármit pénzért lehet tenni.

Hirdetés

A tavalyelőtti gamescomon az Electronic Arts osztogatott EA Play logós cimkével ellátott vizesüvegeket. A víz ugyan már nincs meg belőle, de a palack még mindig a polcomon áll, és bocsánat, nem eladó. Egyáltalán ki venné meg? 

Lehet, hogy volna rá érdeklődő. Világszerte több helyen is összehívta a Nintendo a sajtó képviselőit (Gócza például Frankfurtban volt), hogy próbálják ki a Switchet és az arra érkező játékokat. A legnagyobb, amerikai összejövetelt New Yorkban tartották, innen hozott el egy leleményes újságíró/youtuber/valaki egy üveg vizet, amit ahelyett, hogy elfogyasztott volna, feldobott az eBay-re, és 100 dollárt, közel harmincezer forintot kér érte. A tárgy sértetlen, bontatlan, egy csepp se hiányzik belőle. 

Ha megrendelnétek, vegyétek figyelembe, hogy Magyarországra a szállítási díj 6387 forint, de az is lehet, hogy fennakad a határon. Egy másik eladótól sütit lehet vásárolni, az csak 10 dollárba kerül, plusz kb. 26 dollár a szállítás, de tisztítókendő is van 11,50 dollárért, 28,52 dolláros szállítási költséggel. Kitűzőből szintén akad jó néhány. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)