Hirdetés

Ori and the Blind Forest - sötétben világít a limitált kiadású bakelit

|

Amilyen gyönyörű volt az Ori and the Blind Forest maga, olyan gyönyörű a betétdalait tartalmazó vinyl.

Hirdetés

Pár éve újra népszerűek a bakelit lemezek, de azért nem fogják lenyomni a digitális zenehallgatást. Inkább gyűjtőknek szólnak, meg azoknak, akik hazamennek, bekapcsolják a lemezlejátszót, majd tombolnak/relaxálnak a lakásban.

Az Ori and the Blind Forest betétdalait tartalmazó két bakelitlemez korlátozott mennyiségben áll majd rendelkezésre valamikor 2016 harmadik negyedévében. Az egyik verzióból, amit fent is láthattok, 500-at fognak gyártani, 50 dollárba kerül majd, viszont cserébe világít is a sötétben. A másik változat kék-lila színezést kap, és 35 dollárért lehet beszerezni. Mindkettőhöz jár egy kód is, amivel digitális formátumban is letölthető a soundtrack. A tokon lévő festmény egyébként Aya Kakeda műve. 

Ki szeretne egy ilyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)