Hirdetés

Overwatch - a Blizzard emléket állított egy hős rajongónak

|

Hongyu Wu egy nappal az Overwatch megjelenése előtt hunyt el, miközben meg akart akadályozni egy bűncselekményt.

Hirdetés

Több mint kilencmillióan próbálták ki az Overwatch nyílt bétáját. Matematikailag megvolt rá az esély, hogy közülük néhányan nem élik meg a megjelenés napját. 

Hongyu Wu is nagyon várta a játékot, közzétett beszélgetések alapján a megjelenés előtt is izgatottan beszélgetett róla barátaival. Azonban május 23-án, egy nappal az Overwatch érkezése előtt tragédia történt. 

Több forrás is megerősítette, hogy Hongyu tanúja volt, amint egy tolvaj ellopja egy osztálytársa motorját. Saját motorján utánaeredt, azonban üldözés közben összeütköztek, és a fiatalember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy belehalt.

A Blizzard tudomást szerzett hősiességéről, ezért a legutóbbi frissítéssel berakta nevét a játékba. A Lijiang Tower pályán, egy szkafanderre pirossal a "Hongyu" név került fel, a szkafander felett pedig Mercy ultizós mondata, a "Heroes never die" ("a hősök sosem halnak meg") olvasható.

Szép gesztus ez a kiadó részéről, és mindig jó arról hallani, hogy a játékok készítői rajongók előtt tisztelegnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)