Hirdetés

Overwatch - így játszanak a Trónok Harca sztárjai

|

Conan O'Brien ismét megmutatta, hogy nincs képben a játékokkal, ráadásul ezúttal a Trónok Harca két szereplőjét is magával hozta.

Hirdetés

Rengetegen szeretnének haszonélvezői lenni a videojátékok hatalmas sikerének, viszont ezek közül messze Conan O'Brien az egyik legsikeresebb annak ellenére, hogy a világon semmit nem tud a játékokról. Most egy újabb sikerjátékot mutatott be a műsorban, ráadásul nem akármilyen vendégekkel.

Azt hiszem mindenki észrevette, hogy az Overwatch jelenleg a Világ Legfontosabb Dolga, így nem meglepő, hogy az egyik legnépszerűbb tévés showman is foglalkozik vele.

O'Brien két hasonlóan hozzáértő vendége pedig nem más, mint a Trónok Harcából ismerős Peter Dinklage (Tyrion Lannister) és Lena Headey (Cersei Lannister).

Nyilván a játékról nem sok derül ki ebben a formában, de az teljesen biztos, hogy rengeteg emberhez eljut, aki eddig esetleg nem tudott róla, és hát nem mellesleg vicces. Nézzétek meg a videót a fenti képre kattintva!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)