Hirdetés

Hatalmas, bedobozolt Overwatch figurák jelentek meg világszerte

|

Érthetetlen, hogy nem vitte még senki haza a gigantikus Tracer, Pharah vagy Genji akciófigurák valamelyikét. Talán azért, mert nem férne be a lakásba?

Hirdetés

A Blizzardnak szerencsére elég jól megy ahhoz, hogy ilyen zseniális húzásokkal hirdethesse játékát. Nem mintha még hirdetni kéne, csak az nem tud róla, akinek barlangjába nem kötötték be a netet, de így vagy úgy, örülünk, hogy valaki jóváhagyta az óriás Overwatch akciófigurák ötletét.

Sorra bukkannak fel rövid videók, képek ezekről a - lényegében - szobrokról. Egyet találtak Párizsban, egyet Hollywoodban, egyet pedig a dél-koreai Busanban. A szobrok Tracert, Genjit és Pharaht ábrázolják, dobozaikon elolvashatjuk, mit tudnak, és még egy gomb is található rajtuk, melyet ha valaki megnyom, a szobor hangot ad. Nem túl hangosat szerencsére, a játékboltokban már attól is meg lehet őrülni, ha csak egyszer nyomja meg valaki, minden tisztelet az ott dolgozóknak. A hollywoodit ezen a linken élőben nézhetitek, de ha beéritek egy felvétellel, íme:

Genjiről csak fotó van, de abból legalább sok:

Ez pedig Pharah:

Máris írunk a Blizzardnak, hogy ha a promóciónak vége, küldjék el mindegyiket (vagy legalább az egyiket) a szerkesztőségbe. Valahogy betuszkoljuk az ajtón.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)