Hirdetés

Overwatch - íme a lehető legtökéletesebb Pharah cosplay

|

Ennél csak akkor lehetne jobb az a páncél, ha tényleg képes lenne repülni. Ezen kívül minden stimmel.

Hirdetés

A cseh cosplayer, Germia is úgy beszélt legújabb Overwatch jelmezéről, hogy ez volt a legbonyolultabb felszerelés, amit valaha összerakott. Tekintve, hogy a szárnyak mozognak, rakéták vannak a páncél alatt, és minden egyes darabja moduláris, ezt nem olyan nehéz elhinni.

Saját Facebook oldalán dokumentálta is a szerelés elkészítését, valamint ugyanitt azt is elárulta, hogy gyakorlatilag az alapoktól mindent neki kellett felépítenie. Úgy tűnik, a munka kifizetődött, lévén már az Overwatch subreddit is megőrül érte.

Innen már csak az van hátra, hogy repüljön is a cucc, és amikor ez összejön, akkor én fogom felkérni Germiát, hogy építsen nekem egy Iron Man páncélt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)