Hirdetés

Overwatch felnőtt filmes paródia készül

|

Akinek nem volt elég az animált megoldás, az most örülhet, mert a Brazzers elkészíti egy igazi felnőtt Overwatch paródiát. Kíváncsiak vagyunk, mit szól ehhez a Blizzard.

Hirdetés

Új magaslatokba szárnyal a Blizzard csapatalapú lövöldéje (felnőtt filmes kontextusban a csapatalapú lövölde is egészen új értelmet nyer, de ezt most ne feszegessük) . Nem volt elég, hogy megjelenést követően mindenki Overwatch pornóra keresett, most aztán pláne beindul majd a néptömeg a Brazzers-féle Oversnatchtől. Nem vicc, készül az XXX paródia.

A premiert jövő hétre tervezik, és a meccs Widowmaker (Aletta Ocean) és Reaper (Danny D) között zajlik majd le. Hogy lesz-e Play of the Game a végén azt majd jövő héten megtudjuk, addig is itt egy többé-kevésbé SFW trailer a paródiából.

Az Overwatch a kezdetektől birizgálta az "alkotók" fantáziáját, így csak idő kérdése volt, hogy egy nagyobb stúdió is kiszemelje magának a témát.

Egyébként a Blizzard elég komolyan odacsapott a 18+ animációk készítőinek, így valószínűleg az Oversnatchtől sem lesznek elvarázsolva. Meglátjuk, hogy reagálnak-e valamit erre a szuperprodukcióra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)